1-jarig diplomatraject Kok én Kelner

Wat leer je?

Je doorloopt achtereenvolgens hulpkok en kok, hulpkelner, kelner en keuken/zaalverantwoordelijke. Je leert er de kneepjes van het vak kennen, zowel in de keuken als in de zaal. 

Overzicht van de modules die je volgt:  
Hulpkok 440 lestijden
Kok 400 lestijden
Hulpkelner 280 lestijden
Kelner 240 lestijden
Keuken/zaalverantwoordelijke 120 lestijden

Wat na je opleiding?

Je kan aan de slag als allroundmedewerker in een restaurant of in een hotel. Heb je bovendien ook nog een diploma secundair onderwijs, dan kan je het certificaat laten omzetten naar een diploma hotelbedrijf. Bezit je dit diploma (nog) niet dan kan je dit behalen in samenwerking met het tweedekansonderwijs.

 

Diploma

Je kan het certificaat van hotelbedrijf laten omzetten in een diploma indien je:
- reeds een diploma hoger secundair bezit of
-
het certificaat AAV (aanvullende algemene vorming) behaalt in het tweedekansonderwijs

Praktisch?

Meer info over inschrijvingen, kostprijs, bereikbaarheid, openingsuren, educatief verlof, centrumreglement... vind je hier.

Van zodra de programmatie voor volgend schooljaar bekend is, kan je op deze website de dagen en uren raadplegen waarop de lessen doorgaan.

Overzicht modules: